About Joomla!

KONTAKT

Adresa: Đurkovac 9, Zlatibor

Telefon: 064/22 12 378

APARTMAN

Apartman je površine 90 m2. Ima dva nivoa. Na prvom nivou je veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom prostorno odvojena ali povezana sa dnevnim boravkom, toalet i hodnik. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu, natkrivenu i ograđenu terasu sa pogledom na obronke Obudojevice. Na terasi su baštanska garnitura i ljuljaška. Dnevni boravak je moderno namešten: kožna sofa, lenjivac, fotelja i komoda. Kuhinja je potpuno opremljena, pored kompletnog kuhinjskog pribora i aparata tu je i mašina za sudove. Gostima je na raspolaganju veliki LCD televizor i IPTV sa velikim brojem kanala. U celom apartmanu dostupan je WiFi.

Na gornjem nivou su tri sobe i komforno kupatilo sa tuš kabinom. Dve sobe su francuskim ležajem, a jedna je sa singl ležajem i foteljom na razvlačenje. Jedna soba ima balkon.Dve sobe imaju pogled na Obudojevicu i Tornik.

 Više slika pogledajte u galeriji.

 

 

Read more: APARTMAN

HOME

DOBRO DOŠLI NA PREZENTACIJU VILE SAN 

 DOŽIVITE I OSETITE ZADOVOLJSTVO ZDRAVOG I UGODNOG BORAVKA NA  ZLATIBORU!

 Vila San se nalazi u strogom centru Zlatibora, u naselju Đurkovac na 100 m od hotela Mona. Uvučena  među rastinjem, zaštićena od buke nudi miran i prijatan odmor. 

Pogledajte video snimak vile iz vazduha. Klikni na link!

 Ispred vile je prostrano ograđeno dvorište namenjeno sportskim aktivnostima i dečijim  radostima. Tu je  igralište sa dve ljuljaške, penjalicom i kolutovima namenjeno  najmlađima. Gostima je na raspolaganju i  ozidan roštilj.

 Vila ima sopstveni parking. 

 Vila ima dve smeštajne jedinice komforan apartman za smeštaj najviše 8 osoba i manji studio apartman za  smeštaj najviše 3 osobe. Obe smeštajne jedinice su sa centralnim grejanjem i klimatizovane su.

 

 

STUDIO

Studio je površine 30 mi pogodan je za udoban smeštaj najviše 3 osobe. Kompaktno dizajniran i  moderno namešten. Poseduje dnevni boravak, trpezariju i potpuno opremljenu kuhinju. Kupatilo je sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju LCD televizor sa velikim brojem kanala i WiFi.